Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till svalan



kullerstenarna längs Gamla Stans äldre gator


spricker upp




allt jag vill


är dina läppar som kysser mina läppar


tills de är ömma, uttorkade, nariga


sandpapper


så jag kan fila bort ditt känslokalla hårda yttre





hösten blåser längs Drakens Gränd ännu ett år




Fri vers (Prosapoesi) av ytligheter
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-11 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ytligheter
ytligheter