Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förblir hos mig

Kom, ta min hand
låt den vila i din.
Låt oss lämna alla andra bakom oss.
Låt oss bara upptas i varandra.

Klockan 12.47 kysste jag dig farväl
Du hade då
varit hos mig
en evighetssekund
för länge.

Men hos oss
i vår egen
lilla värld
går tiden annorlunda
än vad gemene man
räknar med

Hos oss
är
vår tid
alltid evig
när du
är
hos mig.

12.45 kom du förbi (igen) ögonblicksflyktigt
12.47 kysstes vi farväl
12.50 fanns du ej mer kvar
...

för ett ögonblick
stannade även
vår evighetslånga tid
till

Sen
började världen att
andas igen
och
verkligheten knackade
obönhörligen
på min
sorgebubbla

och allt
rann till slut ur
mig
Alla tårarna
för
dig
...
älskling!

© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-11 01:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket berörande - "applåd"..
2012-09-12

  Ninananonia VIP
Tungt att bära.. berör
2012-09-11

  Let it go VIP
tröstar tunga tårar
2012-09-11

    ej medlem längre
fina rader..
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP