Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evighet

Min tunga målar längs din rygg
Händer vilar i värme
Och du är innerligt trygg

Mina läppar talar ljus
Och ler emot dig

Tänk det känns som en evighet
Sedan du älskade mig ...






Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-11 16:21



Bookmark and Share


  PPQ
du kan fortfarande skriva, och du skriver bra
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund