Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hud blöder

Jag la min kind så ömt
Så ömt och försiktigt
Mot din mandom

Jag kysste med hela min tillit
In min själs önskningar
På hela din hud

Jag grät uppgivet en natt
Och då du var inne i mig sa du,
- jag är din, känner du inte det?

Och åskan slog utanför..,
Som om domedagen var nära

Vet du.. Jag tror ibland
I mina ensamma stunder
Att vi är för evigt
I evigheternas evighet

Knutna till varandra

Och min hud blöder.




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-11 17:36



Bookmark and Share


  Federico Romano
Kärleken är kraften som tar oss alla som får uppleva den, vad den gör, vet vi bara om då vi saknar den.. Med vänlig hälsning, Federico.
2012-09-12

  PPQ
detta i sig är ju genialt

"Jag kysste med hela min tillit
In min själs önskningar
På hela din hud "
2012-09-11

    annasofia.
"Jag grät uppgivet en natt
Och då du var inne i mig sa du,
- jag är din, känner du inte det?"

Kan det bli bättre än såhär?
Jag tror inte det!


2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund