Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutar inte sakna dig

jag slutar inte sakna dig.

Men varje minut av dagen handlar inte om dig längre.

Gråten hälsar på då och då inte som den ständiga flod som strömmade förut.

Ibland kommer samvetet i fatt mig när jag skrattar.

förlåt mig mamma

lovar att inte sluta slutar sakna dig.

Men mitt livet måste få gå vidare.




Övriga genrer av EmelyB
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-11 19:38



Bookmark and Share


  PPQ
Blir berörd
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB