Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är svårt att vara du

Det är svårt att vara du.

Jag stod inte ut med allas sorg över dig.

Jag stod inte ut medr alla som ringde och
Grät varje dag.

Dina vänner som sökte tröst hos mig

mormor

pappa

det borde varit jag inte du

den skulden kommer jag nog föröka betala av hela livet.


gränsen mellan oss är så otydlig, kära mamma.

bara för dig ska jag berätta min största hemlighet.

Det är svårt att vara du.




Övriga genrer av EmelyB
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-11 19:42



Bookmark and Share


    annasofia.
Jag blir så otroligt berörd.
Jag känner.
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB