Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind för våg

Hon leker storm i
Ditt hår och kysser
I ett lätt din kind

Hon virvlar runt dig och
Stryker varje bit av
Din nakna hud

Hon har med sin vildhet
fångat mitt
Liksom ditt intresse

Hon tar sig
Bakom och väljer
Din riktning

Hon stannar av och
Överlåter dig
Till mig




Fri vers av Vitmossa
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-11 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitmossa