Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående subjektiviteten i etiska värderingar efter att ha läst The Scarlet Letter.


Vadhelst du vill

En rosenbuske intill en järndörr
Vi var aldrig bättre än de
Hester var lika oskyldig som Breivik
Värderingar hit, moral dit
Åt vad vi ägnar vår tro saknar betydelse
Vi kommer alltid finna de som gör fel
De som inte är som oss




Fri vers av Vitmossa
Läst 329 gånger
Publicerad 2013-03-18 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitmossa