Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta gråter


Sju dagar är mer än nog
För att lära sig älska
Sju år skulle aldrig räcka till
Att ge all denna kärlek

Aldrig har sorgen varit större
Än den stund då mitt hjärta insåg
Att det en dag måste bli fritt
Från ditt ljuva grepp

Tänk om det kunde glömma
Allt vad tid innebär
Vara fri i nuet
Utan minsta tanke på realiteter

Mvh ett söndergråtet hjärta




Fri vers av Vitmossa
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-08 00:17



Bookmark and Share


    På andra sidan livet
Vi är här. Vi är nu. Jag älskar dig.
2013-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Vitmossa