Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

duger räcker håller inte

försök mer bättre snabbare
du gör du gör du gör ju det för i h-vete

gör du försöker du verkligen
du bara flamsar runt som

Du försöker! Du gör det.
Nu formulerar du hela, ordentliga meningar.




Fri vers av Vitmossa
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-19 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitmossa