Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det bra.


Blonda skyar och gröna skogar

Jag behöver inte längre

Blå kemikalier i håret
För att veta vem jag är
Smekande retande rök i halsen
För att slippa känna kroppen skaka
Ruset av den alkohol jag kom över
För att veta att jag finns

Långt ifrån perfekt men
Långt bättre än då




Fri vers av Vitmossa
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-14 23:43



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
underbart <3
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Vitmossa