Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två

Två pack på en halv dag
har jag aldrig rökt tidigare
Att gömma sig
bakom påklistrade leenden och
låtsas som om allt vore bra
har aldrig riktigt varit min grej

Två månader utan ensam tid
har jag aldrig haft tidigare
Att vara del av ett par
utan att kunna
vilja leva lycklig en enda dag utan henne
är ett helt nytt fenomen för mig




Fri vers av Vitmossa
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-29 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitmossa