Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och gröna strån kittlar era nakna fötter

Tro det den som vill
Men hon är lycklig nu
Över allt annat
Står du inte på en piedestal
Utan på backen ligger ni intill varandra




Fri vers av Vitmossa
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-11 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vitmossa