Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet att jag älskar dig

Ögonen läcker och svämmar över
av vad ord aldrig kan beskriva
Mitt hjärta gråter
är ett långt ifrån
tillräckligt precist beskrivande
Att det skriker av kärlek
skriker av saknad och sorg och uppgivenhet
det kanske inte är riktigt relevant
jag tror att jag kan avgöra det




Fri vers av Vitmossa
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-26 23:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker mycket om den här texten.
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Vitmossa