Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg att jag får

Får jag dela lite av dina drömmar
när mina egna inte räcker till?

Får jag ha mitt trötta huvud
i all enkelhet mot din axel?

Och får jag bli omsluten
av dina armar
om så bara för en natt?

Får jag be dig älska mig
in i skymmningsland
och får jag be dig
kupa om mitt bröst med din hand?

Får jag det ...





Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-11 21:59



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Klart att du får :)

Kram på dig!

Ken
2012-09-11
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund