Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills morgonvinden blåser

När vingården står inför blommning
ska du inte gömma dig inför mig,
kom ut ur din dvala älskade

Jag ska inte oroa din kärlek
jag visar dig bara min lustgård
och ditt ansikte är så vackert

kom ut till mig älskade
min lust och mina dofter
ska styrka dig i natt

till dess morgonvinden blåser
och det dansar i gardinens tunna tyg
ska jag älska med dig.




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-12 15:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var fin....
2012-09-18

  mare VIP
Kärlek kärlek kärlek...så fin..
2012-09-17

  Siggesdotter
En mycket vacker och sensuell kärleksdikt!
2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund