Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind punkt

- Varför såg du aldrig när det hände?


I'm happy for him
as a friend

men
damn it
om jag inte är
en liten
gnutta
svartsjuk

Att det inte är jag
som är där
bredvid honom
skrattandes

jag som vilar avslappnat i hans famn

istället för
henne - någon annan

- Varför ser du aldrig förrän det är försent?

Att du kunnat ha det
som du vill
om du inte
hade varit som
du är

© 2012 Celticgirl





Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-12 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP