Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade något gammalt igen


Förbjudet

dina ögon så frågande
dina läppar så längtande

efter
ja
vadå?

Inte kan det väl vara mig

när jag ser på dig
och du
märker det
skrattar jag i magen
och ler
i smyg

jag tror jag skäms
...
när jag själv märker av
mina
komplicerade känslor
de känns
som om'
förbjudna

© 2006 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-13 00:01



Bookmark and Share


  Tarantaran
Det är säkert preskriberat
numera, jättevanligt och
eftertraktat. Det tror jag ;)
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP