Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
letar igenom och hittar o tycker om på nytt


Bortom förfallet finns bara tystnad

Ser tyst på dig
mitt lilla barn.
Du tittar stumt
tillbaka
på mig.

Jag ler
men
skrattar inte
(inombords)

Du skriker
men
det kommer
inget
ljud.

Allt rann bort
min vän,
allt rann bort
när
han
lämnade oss här

allt rann bort
och
nu är
endast
tystnaden
kvar


© 2006 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-13 00:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läst den flera gånger och den känns i hjärtat.....
2012-09-23

    ej medlem längre
styrkans smärtsamma rader..
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP