Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnan en vän som vilar


vila på klippan

 

han ligger stilla så stilla

betraktar

 

mättnaden dröjer sig som en kvarlämnad rest av dunkla skugguppfyllda tomrum efter en svunnen förundring över evigheten som aldrig nåddes


som en glömd längtan
som en gömd dröm undan allt som förstör och förkrossar det fagra

 

rörelsen är minimal
allt kan försvinna under ett blinkande ögas osedda glimt

alla minnen som dyrbart slagits in

 

så han ligger stilla
så stilla och spar på krafter

 

bertraktar
det stora i det lilla som blev kvar

 

 




Fri vers (Fri form) av Pot Pourri
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-13 00:10



Bookmark and Share


  PPQ
din vän kan vara mycket stolt över en så fin hyllning
2012-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri