Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gravstenen


Öde eller ödet

Man kan krossa en gravsten
Aldrig ett minne

Lite på det sättet är känslor
Försök att krossa dom

Dom är där i ditt medvetande
När jag såg stenen på kyrkogården

Viste jag att den var krossad av en okänd
Någon kanske en vän hade sammlat stenarna

Stenar som var kvar av ett liv
Blev krossade av en okänd

Nu blir den okände som låg under stenen
Ett med den andre och dom minns av mig





Prosa av Federico Romano
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-13 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano