Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönt att skriva av sig och skrika av sig


Jag var full med känslor

Allt som oftast hinner mina tankar inte
komma ut fort nog
Det blir en soptipp med en massa sparade tankar
som inte alls har med dagen att göra.
Så ibland kan det komma som en eftersändning
som det gör när dom sänder från något annat land på TV
Jag behöver tömma min hjärnas papperskorg
för det kommer nya hela tiden

I dag hörde jag på radion
att en kille dödat och käkat på sin syster
Då skrek jag rakt ut nu faaaaan får det vara nog
Jag satt ensam i bilen så jag störde ingen
Men om jag suttit på en buss kanske jag
hade varit tvungen att var tyst
Det är väl egentligen en normal reaktion
att skrika när man hör något så hemskt

Men vi har blivit in drillade som drillflickor
att inte göra fel och följa alla andra och le
Men vi ska hålla tyst så att ingen ska skämmas
i mitt fall jag själv
För alla får väl skämmas för sina egna handligar
Varför ska man skämmas vad är det för nytta med det
Jag vet inte var jag ska vända mitt medvetande
men nog räcker det och blir över

Tänk om jag kunde sova som törnrosa
i hundra år och vakna upp till en vacker värld
Det är föresten väldigt skönt att skrika ibland
När jag skulle skilja mig tog jag bilen
och ställde mig mitt på en åker
så skrek jag rätt ut och grät så att tårarna forsade som
en fontän

Och du trodde att jag aldrig grät
för jag var tyst och kall
men jag var full med känslor
som jag kastade på soptippen
för du var inte värd dom längre








Fri vers av Spirit
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-02-09 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit