Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamt

I ensamheten
När ryggen kröker sig
Och man andas tungt
När kroppen minns
Och huvudet laddar på
Batterierna
När det sjuder och kokar
När handen smeker en hårslinga
Och man kysser sina egna fingertoppar
Längtar man då?




Fri vers av Anna Victoria Östgren
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-13 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Victoria Östgren
Anna Victoria Östgren