Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorger och drömmar

Att bearbeta sorgerna
Är som att knåda en deg
Och baka små drömmar

Visst är de söta att äta
I sin förhoppning

Men man måste springa några tusen
För att bli av med dem




Fri vers av Anna Victoria Östgren
Läst 243 gånger
Publicerad 2012-10-28 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Victoria Östgren
Anna Victoria Östgren