Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika språk

Ring, om det är några problem
Ja, så säger han
På sin fina utländska

I det samma visar han ett prospekt
På den senaste Mercsan
900 000 tops
Den har ju så fina linjer
Och så stort bagageutrymme
(Får jag plats?)

Min utrikiska finner liksom inte orden då
(Jag som annars är så talför)
Att berätta
Om att obetalda hyror
Och nedsläckta lampor
Kanske kan komma att ställa ett hinder i vägen
För så vackra kurvor




Fri vers av Anna Victoria Östgren
Läst 243 gånger
Publicerad 2012-10-29 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Victoria Östgren
Anna Victoria Östgren