Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälpen långt borta och nära

När hjälpen är så långt borta
Och ändå så skrämmande nära
När ett litet enkelt telefonsamtal
Står och väger på fötterna
Av och an
Tvekar
In i det längsta
Ja, då har man ju problem
Och det vill man ju inte erkänna




Fri vers av Anna Victoria Östgren
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-28 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Victoria Östgren
Anna Victoria Östgren