Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Det är inte alltid orden måste betyda något
De har väl också sitt eget existensberättigande
Rätten att flyta ut i allas vårt universum
Precis som alla andra protoner och neutroner

Fastfångade på ett pappersblad
Likt döda fjärilar
Säger de ju faktiskt ingenting
Såvida man inte tror sig veta
Var de kommer ifrån
Hur de verkar
Och vilka de egentligen är

Kan orden verkligen skapa vetande
Verkligt vetande
Finns det ingen Rättstavelsepolis
Eller Paragrafryttare
Som kan utreda den saken

Jag vore iallafall tacksam
För svaret på den frågan




Fri vers av Anna Victoria Östgren
Läst 233 gånger
Publicerad 2012-10-28 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Victoria Östgren
Anna Victoria Östgren