Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väder

”Under försvagning rör sig ovädret mot öster
I väster kommer det att stanna av
Bara lite snöfall där”
Tv 4 nyheternas väderrapport
Då är ju den stora frågan
Vilken fot man skall stå på
För att undvika nederbörden




Fri vers av Anna Victoria Östgren
Läst 255 gånger
Publicerad 2012-10-29 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Victoria Östgren
Anna Victoria Östgren