Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursprung

Berätta lite om mamma, pappa
Fast inte på verkligt
Mer som en saga

Var hon en drottning
I din vida värld
Var hon allt det du drömde om
Gav hon ljus åt ditt mörker
Eller körde ni vice versa

Vad fick er att göra mig
Var det som i en hjältesaga
Där du var riddaren
Och hon var jungfrun
Eller var det så jordnära
Som ett frö i åkern

Säg bara inte att det var ett misstag
Säg inte det, pappa
Då blir jag rädd




Fri vers av Anna Victoria Östgren
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-27 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Victoria Östgren
Anna Victoria Östgren