Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undanflykt

När man ser i backspegeln
Att prärien brinner
Då kan man skatta sig lycklig
Att det finns bensin till motorn
Och tillräckligt med spolarvätska




Fri vers av Anna Victoria Östgren
Läst 226 gånger
Publicerad 2012-10-29 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Victoria Östgren
Anna Victoria Östgren