Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2012.....


Den förlorade kåtheten





Förr

en längtan efter ett möte
mellan
en man och en kvinna

fantasi i frihet
hemliga funderingar i mörka rum

en laddning
en doft
en stilla förväntan
en rysning
efter beröring

härliga hemligheter
inför
en parningsdans
och
inför första kyssen

men idag

är allt stulet
och utfläkt på nätet

inget
är spännande längre
allt finns där

kåtheten och kärleken har förbytts....
mot kroppsfixering
porrtrötthet
och prestationsångest




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-14 15:44



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vilka underbara rader som får min kropp att exaltera!!!


2012-09-22

  PPQ
En ärlig text naken, sårbar och modig och unik i sitt slag hoppas den åtminstone blir uppmärksammad helst ska den ha guldstjärna
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP