Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talade ord ja...

Kvinnan hon kröp snabbt ner hos sin
älskare och sa, jag sa till mannen min
går ut för en pratstund
älskaren sa, en sann grund
du har om vi talas vid i vårt krypin





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-14 17:18



Bookmark and Share


  Tarantaran
En härlig historia!!

Det skulle vara hemskt
att ångra sig på gamla
dar, att man inte pratade
med sin älskare, oftare :)
2012-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt