Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Muhammedanismen ligger inte långt efter)


Likriktning hos massan


Hur som helst
så har Kristendomen
vållat väldigt mycket
uppståndelse




Övriga genrer (Satir) av Jack E. Gladh VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-14 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST