Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Michael Clarke Duncan har gått ur tiden


endast femtiofyra år gammal

av en hjärtinfarkt

Den stora svarta killen som var med i den

Gröna milen

med Tom Hanks

En riktigt ödmjuk och bra skådespelare

Och framför allt en stark sådan

R.I. P brother

Du rockade fett i dina filmer du var med i

En stor förlust känner jag i mitt hjärta

Jag gillade verkligen dig som människa

Allt gott till dig!

Ken Cassel
15/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-15 09:57



Bookmark and Share


  aol
oj så ledsen jag blev, han var fantastisk,
2012-09-15

  the apache kid VIP
He really deserved the Academy Award for the Green Mile - an incomprable
performance. Thank You for remembering him, he was an original.
2012-09-15

  Lynx63 VIP
R I P - Vännen!

Denna människa var unik, så sant så.
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel