Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit Snö Utan Skor


fotar solen
och framkallar i svartvit
fotar snön
och framkallar den i färg

jag sover med min hand i min
utanför fönstret fladdrar snö,
fladdrar vind,
fladdar drömmar.

klädd utan rock
klädd utan skor
står jag på perrongen,
i snön,
och inväntar det tåg som inte kommer,
utan det som just har gått

blir förrådd av språket,
förrådd av tanken,
förråd av livet

utan skor,
utan rock,
på perrongen,
med snön virvlandes från alla håll;
vit i verklighet, vit på kort




Fri vers av Nils W
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-02-10 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils W