Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Artista completo


Solo tu

Det är bara du

Som kan hjälpa mig

Spegeln såg in i hans själ

Han nickade, vill du det?




Prosa av Federico Romano
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-15 17:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lågmäld, fin..
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano