Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sweet dreams...

Ramla över mig som
en stilla mist precis som sist
innan jag Dig mist...

Fyll min dag i en vink
med Din så vackra blink
tag gärna till en hink...

Släng Din arm om mig
tryck Ditt ansikte mot mitt och säg
nu är Du här hos mig...

På morgon, på dagen och hela kvällen
och när natten drar för spjällen
så tar vi om oss fällen!












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-15 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt