Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela världen är Afrika


En gång i tiden var Afrika en enda stor kontinent

PANGEA

En kontinent som med tiden gick itu i flera bitar

då en och annan liten bit land helt plötsligt

bröts sig själv fri

Australien, Asien, Nord och Syd Amerika, Europa

Och de lösa bitarna gled sen sakta men säkert

på en stor våg som flöt förbi

till där dem är idag

Titta på kartan vet jag, om du söker svar

För om du drar tillbaka alla kontinenter emot Afrika

så ser du att en gång i tiden

så var hela världen

Afrika...

Ken Cassel
15/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-15 21:48



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Du min kloka poet polare, ingen är som du.
TACK Kram
2012-09-16

  anits VIP
Mycket intressant
2012-09-16

  the apache kid VIP
Interessant
2012-09-16

  ResenärGenomLivet VIP
En trevlig tanke...
2012-09-16

  Kungsfågeln
Tänkvärda ord, Ken!
Världen är ju egentligen `ett´ och inga gränser finns - bara dom gränser människan själv sätter upp. Vi är alla en och samma - egentligen.
"Hela världen är Afrika" gillar!!!
2012-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel