Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningens fågel




Silhuett
mot gyllengul måne

gryningens fågel
i svartvit skrud

lyfter sina vingar

under vinterstjärnor

Bs-06












Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-10 08:46



Bookmark and Share


  Missi VIP
skimrande tjusigt. får hela bilden framför mig.
2006-02-10

  Anders P VIP
förutom att gryningsfågel är en vacker bild är det metaforer förför hopp och frihet. Månen står för galenskapen. Härligt
2006-02-10

  Ingrid Nilsson
Så vackert målat med orden.
2006-02-10

  Daniel_78 VIP
detta är bara vackert
gillar vi !
2006-02-10

    Mejja
Du skapar vacker bild för mig! En gryningsfågel som förmedlar frihet.
2006-02-10

  Markattan
Vacker och målande poesi!
2006-02-10

  Rachel Roth
jag ser det framför mig....tack!
så vackert!
2006-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg