Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2012...


Gubben i stugan....


Var kväll
när dom gick o la sig
ställde gubben frågan till sin hund

Jaha.....skulle det inte vara mer
än
såhär ?




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-16 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP