Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

309. Vidare, vidare



Vi är rustade som budbärare
men vi glömmer ofta budskapet
Vi måste ta ansvar
för vårt bidrag till jordelivet

Vi får börja vår långa resa
från hjärnan till hjärtat
Ty där vårt hjärta är
där kommer också vår skatt att vara
så bländande klar

Vi har planterat höstlökar
liljor, liljor
Flyttfåglarna ropar
vidare, vidare

Kan skördar av godhet lindra
i livets kalla natt
Kan minnet av liljor lysa
i livets mörka vintertid






Fri vers av Maria T
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-16 18:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.
2012-10-01

  poetryGirl
tröstande ord!
2012-09-17

    ej medlem längre
Mycket fint diktat å visst får vi lov att tro på de goda krafterna...
2012-09-17

  anits VIP
Mycket berörande och tänkvärt skrivit
2012-09-16

  aol
mycket berörande fina rader med stor sanning,
2012-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T