Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Huvudvärkstabletten


IPREN

JAG ska skriva en låt om huvudvärkstabletten Ipren.

REGI Rent konkret sätt lär Ipren öka livslängden med 80 %. I huvudvärkens töcken är det bra, att ta sig ett piller, vá.

JAG tar en IPREN när jag blir svartsjuk –
och även Bernard Shaws "Pygmalia", där
professor Higgins menar, att det finns ting,
som förenar människor oavsett bakgrund
eller förgrund: Det är, säger Higgins,
att fylla ut det djupaste svalg som
skiljer klass från klass och själ från
själ!

REGI Ipren. Livet.

JAG särskiljer oss också. En del har huvudvärk
och andra inte.

REGI inte fel, att vara speciell.

JAG Över bron, i dimmornas 11 september,
och när natten är på väg, går inte nå'n vid
min sida ----inte konstigt, att man får
huvudvärk, e d.

REGI I love Iréne haha sjung på Apoteket Svanen.

JAG kan inte sjunga, däremot prata tyst, pratsjunga
och gapa högt. Ipren - en tablett bra att ha.




Fri vers (Fri form) av Annika Persson
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-16 22:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag fattar inget av det här, men å andra sidan vet jag heller inte om exempelvis ordet 'kliv' är ett substantiv... hjärnan blir till rotmos ibland.
2014-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Annika Persson
Annika Persson