Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara så där, rakt ner..

Likt en sol du värmer stycket
jag stor, du van älska mycket
du strålar på, ger trycket
och jag såg då bästa smycket
i oss båda kom ju tycket
vi bara föll i rycket!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-17 09:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
med Underbara ord jag berörs.....
2012-09-18

  Ljusletaren
Så underbara ord och detta gillar jag mycket ;.)
/kram
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt