Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom allt annat



Bortom allt annat
kan jag inget annat
än jubla med änglarna

När du rör min kropp
berör du min själ

Innesluten i din famn
har jag inget namn

I mellanrummet
mellan oss
förvandlas vi
till änglar
för en natt

Vi är bara
tidlöst
och namnlöst
älskande,

som kastar loss
att färdas
för fulla segel
en vingbredd
mellan oss.





Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-17 12:16



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Dom när det är dom vackrast. Angelfuck om du tillåter mig säga det...
2012-10-05

  Ninananonia VIP
Vackert en vingbredd...
2012-09-18

    ej medlem längre
Way to gooooooo!!
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP