Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Anton


du är min eviga älskling


du är mitt avlägsna skratt
min glädje och min sorg

större än livet är min kärlek till dig
så som du log under dina första år
stilla somna i min famn

lilla underbara. nu är du stor
lilla underbara nu bor du hos din
äkta mor

jag älskar dom år jag fick vara med dig
jag älskar att tänka på dina söta
andetag mot mitt hår

när jag bar din trötta kropp
från lek och skoj

för evigt in i evigheten
skall jag älska dig

bara därför att inget annat
skulle gå

kärlek mellan oss två
är silvertrådar genom tid och rum
och alla dina leenden kan göra mig stum

av lycka
att du ännu älskar mig så som jag älskar dig

äkta.





Fri vers av Svartsilver
Läst 411 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-09-17 16:59



Bookmark and Share


  Pah
Vackraste innerligaste kärlek.
2012-09-23

  Mike
Underbart skrivet! Vackert. Man blir verkligen berörd.
2012-09-22

  genni VIP
Det var länge sedan jag läste något av dig, men jag ser att du fortfarande skriver väldigt bra. Känslorna var äkta här, fint skrivet.
2012-09-18

  blaite
Så vackert SS
2012-09-18

    ej medlem längre
fint och berörande - räcker så..
2012-09-18

  Ola Rydberg
blev mkt berörd
stort !
2012-09-17

    ej medlem längre
Vilken fin kärleksförklaring.
2012-09-17

    ej medlem längre
Vilken fin kärleksförklaring.
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Svartsilver
Svartsilver