Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syjunta

 

först sydde jag en kattdräkt till Missan

i vit luddfilt med inbyggd dambinda och mjölkskydd

att bäras efter förlossningen

jag packade ner den i presentkorgen

tillsammans med de klassiska benlindorna

 

 

sedan drog jag ut en bit vinröd chiffong ur högra örat

och sydde en ny bred fåll på min gamla trasiga täckjacka

 

 

därefter gav jag mig på tältprojektet

tillsammans med resten av juntan

vi sydde ihop smärtingen i hörnen och hängde dit sommarens sista blommor

medan vi väntade på hjälp med resningen

tänkte nästan passa på att gifta mig när det ändå var festival

 

 

till sist nålade jag fast dig på anslagstavlan

med mina glasartade knappnålsögon

säg farväl lilla fjäril åt nöjen




Fri vers av Nanna X
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-18 08:11



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Spinner du drömmar på larvstadiet eller är du rentav en spindel?!?
2012-09-22

  cilax VIP
Å vad vackert
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X