Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hårda ting.


Det kollektiva minnets elegi.

Bunka bunk tunk kronk

Liksom dundrar fram

som det kollektivaminnets skenhelighet genom skrinet transparant skiner

(läs)

SKRIKER

för trött för att liksom drunkna fram och ikväll bygger vi en lustens ö mitt i vardagsrummet

gömmer oss från tyckarna och styckarna

Minns vi oss jag minns

oss minns man som separat eller som singelenhet heter egentligen nått annat andas lungt nu

SINNES RO (fucked up)

Inom inom inom inom kära du inom inom inom

Vem vågar väga vinstvåg i skål av det kollektivaminnets skentranshelighet




Fri vers av NiklasB
Läst 430 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2012-09-18 14:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som är både egensinnig och nästan spännande. Det svänger om den.
2012-10-18

  Anoo Niskanen VIP
Suveränt bra!
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

NiklasB
NiklasB