Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=U8nbzFg3zeA ( Vacker sång)


The Muse

Vad är poeten utan sin musa?

Jag tror faktiskt att Hon är min.

Vackra sagor som målas upp via våra tankar
tillsammans

nya gåtfulla platser som vävs fram
i drömmens guldgula virvlande värld

våra egna drömmars djupa mening

tidlösa skeenden som målas upp på vita pappersark

Hon ger mig styrka att se bortom orden
se helheten i min skapelse
som sakteliga flyter ut
i kanterna av
mitt synfält

utan Henne hade jag inte varit någon särskild alls
Nu är jag Poet


© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-18 22:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Och det är vackert..
2012-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP