Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi borde ha förstått

Jag flätade mina händer i dina
och kanske kände du inte att jag var där
för dina ögon såg åt ett annat håll
din rygg utstrålade bara övergivenhet

jag ville ha dig så nära
men din närvaro var av annat slag
och kanske var vi två fåglar
som skulle flyga åt varsitt håll
men det förstod vi ju inte
för vi levde ju som själstvillingar

jag smekte dina handflator
och ovan sidan av dina fötter
för det tyckte du om
och jag lyssnade på ditt gitarrspel
när dagen grydde fick du ångest
och vandrade iväg

minns du hur hemskt ensam jag var
fast vi var två ...

och hur den ensamheten kom till dig
som ett virvlande ensamt höstlöv
och att du blev förvånad

minns du hur hemskt livet hade
farit fram med oss
och att vi inte förstod
att vi borde ha förstått....




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-19 00:40



Bookmark and Share


  aol
Otäckt igenkännande, man är övergiven i tvåsamheten.
2016-01-07

  Hanna Mari Wallin
Tycker mycket om din text, kännbar ensamhet trots tvåsamheten
sorg över det som varit...

bokmärker
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund