Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten skriven 99 02 24 Foto: KG Gustavsson 2012


Budbäraren


En oansenlig liten fågel satt på mitt fönster
kvittrade och tittade, varpå den försvann,
jag vet den bar en hälsning från ett okänt land.

Jag kände en glädje i mitt hjärta, när sorgen var som
störst, en liten budbärare kom och gav mig tröst.




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-19 10:31



Bookmark and Share


  wendela
Vilken underbar tröstare, det känns i hela kroppen...Kram fr W.
2012-09-21

    ej medlem längre
fin text!
2012-09-20

  Ljusletaren
Gillar och gillar mycket/kram
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson